Kim Kardashian s-a pozat goală pușcă. Imaginea cu care i-a șocat pe fani!

Bucuria de a deveni mamă pentru a treia oară, de data aceasta cu ajutorul unei femei purtătoare, a făcut-o pe Kim Kardashian „să scape” pe Instagram o fotografie realizată în toiul nopții în care apare goală pușcă.

Dacă până acum diva își încânta prietenii virtuali cu fotografii sexy de bună dimineața sau de noapte bună în care apărea în lenjerie intimă sau cu un decolteu generos, Kim le-a făcut fanilor noaptea mai frumoasă cu o ipostază nouă.

Este pentru prima dată când pozează goală la doar câteva zile de când i-a urat bun venit pe lume copilului său, pe vremea când era însărcinată cu North sau cu Saint neputând să-și arăte goliciunea pentru că luase câteva kilograme în plus. Acum, Kim a devenit mamă fără ca trupul său sculptat să sufere modificări. În vârstă de 37 de ani, vedeta de televiziune a ales să încarce pe contul său de Instagram o fotografie în care apare complet dezbrăcată, cu sânii dezgoliți și blurați în Photoshop și cu zona intimă acoperită suferficial de așternuturile albe.

Kim arată incredibil de bine în acea fotografie și nu este singura ipostază sexy în care apare pe Instagram. Vedeta a mai împărtășit cu fanii o fotografie mai veche cu ea urcată pe capota unei mașini de lux, în lenjerie intimăfoarte sexy, dar și fotografii cu decolteul său generos.

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA