Kim Kardashian, surprinsă cu cocaină? Fanii o acuză că se droghează!

A declarat dintotdeauna că este împotriva alcoolului sau a drogurilor de orice fel, așa că acuzațiile ne-au luat prin surprindere chiar și pe noi. Totuși, fotografia la care fac trimitere fanii internauți e, într-adevăr, ciudată.

Kim Kardashian s-a trezit în mijlocul unui scandal iscat în mediul virtual după ce a postat o fotografie pe Snapchat, aparent, inofensivă. La câteva secunde după ce starleta a făcut această imagine publică, fanii internauți au speculat că ceea ce se vede în plan secund este o doză de cocaină, pe care aceasta ar fi avut-o pregătită. Ce-i drept, cele două linii de praf alb sunt într-adevăr ciudate.

Totuși, Kim se apără, spunând că nici vorbă de droguri la ea în casă, din simplu motiv că nu folosește așa ceva și că este total împotriva alcoolului sau drogurilor de orice fel. Ea menționează că e doar zahăr. ”Nu răspund zvonurilor de genul, însă de data asta vreau să închei discuția rapid. Acela este zahăr de la un candy bar”, se apără ea.

Bineînțeles, fanii internauți nu i-au crezut explicația și o acuză pe acesta de imoralitate și de falsitate. ”Da, zahăr, cum să nu!”, ”Kim, prinsă cu cocaină, nu cu zahăr”, spun câțiva internauți dezamăgiți de comportamentul acesteia.

foto: SnapchatINAPOI LA PRIMA PAGINA