Kim Kardashian vrea să divorțeze de Kanye West?

Este Kim în pragul celui de-al treilea divorț? S-a săturat în sfârșit de ieșirile rapperului? Aceste întrebări sunt pe buzele tuturor de când o sursă a declarat că starleta locuiește cu copiii săi departe de Kanye și că de-abia așteaptă ca acesta să se pună pe picioare pentru a-i cere divorțul.

Kim Kardashian And Kris Jenner are seen at L'Avenue restaurant in Paris, France on October 2, 2016. Photo by ABACPARESS.COM
Potrivit zvonurilor, Kim vrea să divorțeze de Kanye

Kanye West a ieșit acum câteva zile din clinica psihiatrică în care a fost internat timp de o săptămână și trei zile. De atunci, însă, rapperul și-a văzut copiii de foarte puține ori, iar soția sa pare să nu mai aibă răbdare cu el. Cel puțin asta a declarat o sursă pentru Us Weekly, dezvăluind că mariajul starletei e pe butuci. ”Vrea să construiască un caz temeinic pentru a obține custodia totată a copiilor North și Saint”, a afirmat respectivul apropiat.

Publicația amintită anterior titrează și că starleta locuiește încă din noiembrie cu mama sa, Kris Jenner, în timp ce rapperul se află într-o locuință închiriată în Los Angeles, unde primește în continuare îngrijiri medicale.

Culmea e că sursa respectivă a declarat că starleta și-ar fi dorit divorțul înainte că rapperul să aibă acea cădere, așa că e mai mult ca sigur că aceasta să intenteze divorț când starea de sănătate a lui Kanye este stabilă. ”Vrea divorțul, nu vrea să mai fie căsătorită cu el. (…) Îi pasă de Kanye și se simte ușurată că acum primește ajutorul medical de care are nevoie. Dar va aștepta ca el să-și revină complet înainte să intenteze divorț.”, a mai spus respectiva sursă.

Kim Kardashian And Kanye West Take North To A Birthday Party
Kim și Kanye au o fetiță și un băiețel

Rămâne de văzut, așadar, dacă relația celor doi a ajuns la sfârșit sau nu. Momentan, reprezentanții vedetelor au refuzat să comenteze aceste zvonuri.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA