Kim și Madonna s-au duelat în decolteuri. Au venit în sutien la un eveniment

După ce au petrecut împreună la after party-ul organizat de „Regina muzicii pop” imediat după premiile Oscar, acum Kim Kardashian și Madonna s-au reunit pentru o altă cauză.

Cele două dive, bune prietene, au făcut senzație la un eveniment în cadrul căruia s-a vorbit despre produse de îngrijire și make-up. Kim și-a lansat mai multe linii de cosmetice, așa că nu e o surpriză pentru nimeni că ea a fost invitată de seamă pentru un clip de tip Q&A despre frumusețe. Madonna și Kim au apărut la Space YouTube din Los Angeles îmbrăcate în haine foarte sexy, sau mai degrabă dezbrăcate.

S-au fotografiat împreună și toți ochii au fost ațintiți asupra bustului proeminent al lui Kardashian care a purtat o fustă super mulată și un sutien care lăsa la vedere aproape tot. În vârstă de 37 de ea, vedeta TV i-a dezvăluit Madonnei câteva dintre trucurile sale de beauty și, dacă vă gândeați că a eclipsat-o pe una dintre cele mai mari cântărețe ale momentului, ei bine, Madonna a îmbrăcat și ea o ținută sexy.

A purtat un costum negru din catifea, iar sacoul cu nasturii deschiși a lăsat la vedere un body din dantelă, extrem de mulat. Așa că seara a fost dominată de decolteuri, Kim și Madonna potrivindu-și în mare parte ținutele. Care apariție vi se pare reușită?

Foto: Instagram Madonna, Instagram Kevin MazurINAPOI LA PRIMA PAGINA