Kourtney Kardashian a pozat sexy lângă copiii ei

După o vacanță de vis la Cannes, pe un yaht de lux alături de noul său iubit, Kourtney Kardashian a revenit la datoria de mamă. S-a distrat destul alături de tânărul Younes Bendjima, în același timp ce tatăl copiilor săi, Scott Disick, petrecea alături de tot felul de femei frumoase pe un alt yaht, tot la Cannes.

S-a distrat la Cannes, iar acum este din nou alături de cei trei copii.

După o săptămână de distracție, de dragoste, soare și lipsa grijilor, mama a trei copii,  Kourtney Kardashian s-a întors în LA pentru a fi alături de micuții săi.

Kourtney a pozat din nou sexy.

Așa că membra clanului Kardashian a luat cu asalt aplicația Snapchat pentru a împărtăși cu prietenii virtuali o fotografie sexy, cu ea în costum de baie, alături de fiul său de doi ani, Reign Disick. Ea i-ar fi interzis fostului , Scott, să-și vadă copiii, iar acum bruneta își revine din escapada de la Cannes în sânul familiei, lângă cei trei copii, dar la fel de sexy, într-un costum de baie minuscul.

A petrecut la Cannes împreună cu iubitul său de 25 de ani.

În imagine, Kourtney stă pe un sezlong alb lângă fiul său, îmbrăcată doar în costum de baie, în timp ce Reign este înfășurat într-un prosop. Fotografia vine la câteva zile după ce Kourtney a încheiat vacanța la Cannes alături de noul său iubit. Și nu este de mirare că nu a fost singura care s-a preocupat de cele sufletești în ultima vreme, căci fostul său, Scott Disick, 34 de ani, s-a distrat alături de Bella Thorne, 19 ani și Sofia Richie, 18 ani.

Foto: Instagram, Hepta.INAPOI LA PRIMA PAGINA