Kristen Stewart amintește de despărțirea de Robert Pattinson: ”A fost incredibil de dureroasă”

O fi fost ea cea care a cauzat despărțirea, dar asta nu înseamnă că n-a simțit cu vârf și îndesat efectul acțiunilor sale. La doi ani de la despărțirea de Robert Pattinson, Kristen Stewart retrăiește momentul ”incredibil de dureros” al separării de cel alături de care forma unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood.

attends the "Equals" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at the Princess of Wales Theatre on September 13, 2015 in Toronto, Canada.
Premiera „Equals” la Toronto International Film Festival

Într-un interviu acordat publicației Daily Beast despre noul film în care joacă alături de Nicholas Hoult, actrița în vârstă de 25 de ani mărturisește că despărțirea de Robert Pattinson, din iulie 2013, a marcat-o profund. ”A fost incredibil de dureroasă. Ugh, aproape m-a ucis.”, a declarat ea pentru respectiva publicație.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 13: Actor Nicholas Hoult, actress Kristen Stewart and director Drake Doremus attend the "Equals" premiere during the 2015 Toronto International Film Festival at the Princess of Wales Theatre on September 13, 2015 in Toronto, Canada. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)
Kristen Stewart, alături de Nicholas Hoult, și de regizorul Drake Doremus la premiera „Equals” , la Toronto International Film Festival

Actrița a mai mărturisit că în noua peliculă, numită ”Equals”, și-a ”canalizat” toate acele emoții pe care le-a simțit atunci când s-a despărțit de Robert, pentru a intra cât mai bine în pielea personajului. „Tot ce-am simțit atunci (n.r. când s-a despărțit) a fost îngrozitor, și să folosesc acele „simțiri” a fost înfricoșător. (…) Dar, măcar, am putut transforma asta în ceva folositor.”, a mai spus actrița.

Filmările la pelicula ”Equals” au început în august 2014, când ambii actori ieșiseră din relații serioase, ceea ce, culmea, „i-a ajutat” pe cei doi să interpreteze cât mai bine cu putință rolurile respective.

Kristen a afirmat că noul său film, sci-fi romantic, este menit să le amintească oamenilor care au suferit în dragoste că este posibil să iubești din nou.

Schimbând un pic nota discuției, Kristen a mai declarat că primul ei sărut a fost la 14 ani și că a fost ”respingător”. ”A fost oribil! Scârbos! Nu eram bună la așa ceva!”, își amintește amuzată actrița.

Sursa foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA