Kristen Stewart s-a mutat cu noua ei iubită

Sunt împreună de doar cinci luni, dar sunt deja pregătite să-și ducă relația la alt nivel. Vorbim despre Kristen Stewart și Stella Maxwell, care, chipurile, s-au mutat deja împreună!

Kristen Stewart și Stella Maxwell sunt împreună de cinci luni

Lucrurile evoluează galopant în viața amoroasă a celebrei actrițe! După câteva relații eșuate cu bărbați, Kristen încearcă să găsească fericirea alături de o femeie. În prezent, actrița în vârstă de 27 de ani se iubește cu modelul Stella Maxwell, cea cu care Miley Cyrus a avut o relație în 2015.

S-au mutat împreună

Iar lucrurile sunt chiar serioase între cele două! Potrivit unei surse citate de UsWeekly, Kristen a rugat-o pe Stella să se mute cu ea, în reședința din Los Feliz, din moment ce, oricum, cele două își petreceau mai tot timpul împreună.

Miley și Stella, pe când formau un cuplu

Și se pare că totul merge ca pe roate. Cele două au fost văzute împreună la Festivalul de muzică Coachella, la mijlocul lunii aprilie, apoi au mers împreună în New Orleans, unde Kristen a filmat pentru pelicula ”Underwater”.

Vorbind despre idila actriței, o sursă a declarat că starul hollywoodian este foarte fericită în compania noii iubite, modelul britanic Stella Maxwell (25): ”Kristen o place cu adevărat”.

Stella Maxwell, iubita lui Kristen

Amintim că actrița și-a recunoscut orientarea sexuală în timpul emisiunii Saturday Night Live, declarând pe atunci: ”Oh, sunt atât de gay!”.

Stella MaxwellINAPOI LA PRIMA PAGINA