Kylie Jenner a dezvăluit cât s-a îngrășat pe timpul sarcinii. La ce a poftit?

La începutul lunii februarie, mezina clanului Kardashian-Jenner a devenit mama unei fetițe pe care a decis s-o numească Stormi. Pe timpul sarcinii, Kylie a refuzat să apară în public ori să confirme că urmează să aibă un copil.

Pe timpu sarcinii / la două săptămâni de la naștere

I-a luat pe toți prin surprindere atunci când a recunoscut că i-a dat naștere unei fetițe, deși au existat mai multe zvonuri în acest sens. Ba chiar și înfățișarea ei avusese de suferit în acea perioadă, ceea ce confirma zvonurile privind o sarcină în cazul ei.

Ei bine, acum, Kylie vorbește deschis despre ceea ce a fost ”cea mai frumoasă perioadă” din viața ei și recunoaște că în timpul sarcinii a acumulat nu mai puțin de 18-19 kilograme, dat fiind faptul că a renunțat la dietele stricte ori la antrenamentele aspre din sala de forță.

Ba mai mult, Kylie a recunoscut că a poftit, în acea perioadă, la multe dulciuri, precum gogoși ori gofre. ”Gofre! Nu mi-au plăcut înainte să rămân însărcinată și nici n-am mai mâncat de când am născut. Ce ciudat”, a postat Kylie pe rețelele de socializare.

Gofre / jamilacuisine.ro

Cert e că, imediat după naștere, Kylie și-a recăpătat silueta și se bucură acum de talie de viespe și un posterior bombat.

Kylie, în prezent
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA