Kylie Jenner a dezvăluit numele bebelușului. Fanii au făcut glume pe seama ei

După ce Kim Kardashian, care a devenit mamă pentru a treia oară cu ajutorul unei femei purtătoare, a stârnit controverse cu numele ales pentru bebelușul său, același lucru s-a întâmplat și în cazul mezinei familiei Kardashian-Jenner, Kylie.

Bruneta a devenit pentru prima dată mamă pe 1 Februarie, născând o fetiță minunată care a adus mare bucurie în familie, dar și în viața proapătului tătic, rapperul Travis Scott.

După ce și-a ascuns sarcina timp de 9 luni și a născut în mare secret, acum Kylie a dezvăluit prima fotografie cu micuța sa, dar și numele acesteia. După ce sora sa mai mare și-a bozat cel de-al treilea copil după orașul în care soțul său a copilărit, Chicago, iată că mezina și-a numit fiica în același stil ciudat. Stormi Webster o cheamă pe micuță, un nume care seamănă cu o mică furtună.

Kylie a făcut anunțul pe Instagram, iar numele bebelușului a strânit o serie de glume printre fani care au fost răutăcioși în comentarii: „Ăsta chiar e numele ei?”, a scris un utilizator, în timp ce altul a comentat: „Vreau să spun că suntem siguri că ar putea să prezică vremea!”. Fanii au glumit că întâlnirile de familie în casa Kardashian- Jenner vor suna ca un raport meteorologic când vor vorbi despre copiii. „Este Stormi ( de la storm=furtună)? Nu-i decât Reign peste North Chicago.”

De altfel, astea nu sunt singurele nume ciudate din familie, după ce Kim și-a botezat prima fiică North West, asocierea cu numele de familie nefiind cea mai fericită alegere, iar pe băiețele  său, Saint. Reign este fiul lui Kourtney, în timp ce North și Chicago sunt fiicele lui Kim Kardashian. Fanii au făcut repede asocieri haioase, spunând că numele lor combinate seamănă cu un raport meteorologic despre o furtună în nordul orașului Chicago.

Unii au mers atât de departe încât au susținut că în mintea oamenilor va veni, inevitabil, întrebarea: „Să o fi numit-o după Stormy Daniels?”, acest personaj fiind o starletă XXX. Alții  cread că vârsta lui Kylie (20) a făcut alegerea numelui mai ușor de înțeles. Un utilizator de pe Twitter a scris: „Când lăsați o fată de 20 de ani să nască un copil, veți obține numele Stormi”. Unii au glumit că viitorii copii ai lui Kylie vor avea, probabil, alte nume legate de vreme, inclusiv „Cloudi, Raini, Snowi si Showers”.

Foto: Instagram, Twitter, Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA