Kylie Jenner, criticată de fani după ce și-a cumpărat o mașină în ediție limitată. Cât a cheltuit pe bolid!

Citeste tot despre:

,

Și-a expus garderoba de lux pe Instagram și Snapchat în câteva fotografii care lăsau la vedere colecția impresionantă de genți de lux a mezinei familiei Kardashian-Jenner. Astăzi, Kylie șochează din nou, de data aceasta cu un bolid în ediție limitată. Cea mai bogată din familie, proapăta mămică se răsfață cu cele mai scumpe daruri, iar asta include și un Ferrari așa cum puțini au norocul să conducă.

Cu o avere estimată de Forbes la 50 de milioane de dolari, Kylie își permite orice extravaganță dorește, iar cea mai recentă fotografie distribuită de tânăra de 20 de ani pe contul său de Instagram i-a intrigat pe prietenii virtuali. Foarte încântată de noua achiziție, Kylie și-a fotografiat noua jucărie care costă 1,4 milioane de dolari.

Acesta este cadoul ei de mămică, un Ferrari negru, în ediție limitată. A distribuit această fotografie însoțită de mesajul: ” Îmi aleg noua mașină”, fanii criticând-o pe Kylie pentru că nu se gândește deloc la micuța Stormi.

picking up my new bitch

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Este o mașină puternică, iar prietenii virtuali i-au oferit argumente că  nu este un automobil potrivit pentru un nou-născut și mai degrabă o mașină de fițe, fiind doar 500 de astfel de modele în întreaga lume. Încă nu i-a lămurit pe fani dacă și-a achiziționat singură această bijuterie sau a fost un cadou primit de la tatăl copilului său, Travis Scott, dar nici nu mai contează, la câți bani deține în conturi.

Dintre cele 105 milioane de fani de pe rețelele de socializare, câțiva prieteni virtuali i-au complimentat alegerea, însă cei mai mulți au criticat-o pe Kylie pentru achiziționarea acestei mașini. „Foarte prietenoasă cu familia! Unde este scaunul pentru bebeluș…”, a scris unul dintre utilizatori, în timp ce altul a întrebat:  „Unde vor fi așezate scaunul pentru bebeluș și bagajele?”

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA