Kylie Jenner e însărcinată? Iată declarațiile bizare ale părinților ei!

Toată lumea vorbește în showbizul american despre faptul că mezina familiei Kardashian-Jenner e însărcinată cu primul ei copil. Vestea e cu atât mai surprinzătoare cu cât nimeni nu știa că aceasta e interesată să devină mamă la doar 20 de ani sau că relația ei cu Travis Scott e atât de serioasă.

Fotografiile recente ale lui Kylie nu trădează sarcina

Ei bine, aceasta pare să fie realitatea. Sora mai mică a lui Kim Kardashian e însărcinată cu primul copil, iar părinții ei au oferit declarații care par să confirme această sarcină. Kris Jenner, de exemplu, mama lui Kylie, nu s-a obosit să nege aceste informații mulțumindu-se să declare ”Kylie nu confirmă nimic”, ceea ce, practic, mai mult susține ideea de sarcină decât o dezminte.

Kris n-a confirmat, dar nici n-a infirmat

Caitlyn Jenner – aka Bruce Jenner – tatăl lui Kylie, chipurile chiar a confirmat această veste, printr-un reprezentant. ”Tot ce vă poate spune despre acest subiect (n.r. sarcina) e că știa cu mult timp înainte să apară în presă”. Așadar, nicio urmă de dezmințire, ba chiar a confirmat informația care e pe buzele tuturor. Acest reprezentant al lui Caitlyn a menționat și că fiica lui e însărcinată cu o fetiță, care se va naște în luna februarie, anul viitor.

Vor avea o fetiță!

Momentan, nu există nicio declarație din partea lui Kylie sau a lui Travis, tatăl copilului. Cât despre fotografiile recente cu Kylie, acestea nu trădează nicio urmă de sarcină, așa că va trebui să mai așteptăm pentru o astfel de confirmare.INAPOI LA PRIMA PAGINA