Kylie Jenner, garderobă impresionantă pentru fetița sa. Cât a costat și ce piese vestimentare de brand include!

I-a șocat pe fanii săi cu anunțul că a devenit pentru prima dată mamă. Mezina familiei Kardashian și-a ținut ascunsă sarcina timp de 9 luni, perioadă în care a decis să stea departe de viața publică, dorind ca această călătorie spre rolul de mămică să fie una discretă.

În weekend, Kylie Jenner nu și-a mai putut ascunde entuziasmul și a făcut marele anunț. Pe 1 februarie a devenit mama unei superbe fetițe, primul copil al său cu rapperul Travis Scott, un copil dorit care pare să primească ce-i mai bun de la mama sa.

Odată cu anunțul nașterii copilului, Kylie a distribuit pe YouTube un video impresionant care consemna cele mai importante momente pe parcursul celor 9 luni de sarcină, inclusiv câteva secunde de acum 20 de ani în care apărea Kris Jenner în momentul în care i-a dat naștere lui Kylie.

Desigur, video include momente de la baby shower-ul copilului, vizitele la ginecolog și ecografiile micuței, momente de tandrețe în compania iubitului Travis și primele imagini cu bebelușul ei, dar și cu cel de-al treilea copil al lui Kim, Chicago. Din video nu lipsesc imagini cu garderoba impresionantă a copilului, Kylie primind în dar o pereche de pantofi sport de la Nike pentru bebelușul său, apoi dezvăluind rafturi întregi de încălțăminte pentru copii, dar și o serie de rochițe de brand foarte colorate.

Chiar înainte de a naște, Kylie a pregătit o garderobă întreaga pentru micuța sa, una luxoasă, plină de haine drăguțe, predominant fiind rozul. Iar fanii tinerei nu s-au putut abține de la comentariile de pe Twitter atunci când au văzut imaginile.

Conform presei străine, Kylie ar fi plătit o sumă destul de mare pentru hăinuțe, încălțăminte și accesorii, mai exact 70 de mii de dolari, o sumă fabuloasă pentru oamenii obișnuiți, dar un chilipir față de averea pe care a cheltuit-o Kim pentru amenajarea camerei celui de-al treilea copil al său. Kylie nu a achiziționat accesorii mofturoase pentru copilul său, spre deosebire de Kim care a cumpărat o suzetă din aur masiv, ”Suommo Dodo”, în valoare de 96.000 de dolari, un cal – decorațiune, încrustat în pietre Swarovski, care a costat nu mai puțin de 100.000 de dolari și un ursuleț de jucărie Louis Vuitton, pentru care a scos din buzanar 170.000 de dolari.

Raportându-se la propriile vieți, fanii au comentat că garderoba bebelușului este chiar mai bună decât a fost a lor vreodată: „Probele  că micuța lui Kylie Jenner are o garderobă mai scumpă decât a mea, care deja este deprimantă”. „Copilul de 5 zile al lui Kylie Jenner are o garderobă mai mare, mai scumpă și mai elegantă decât a mea. Este corect acest lucru?”, a scris un alt fan.

Foto: Twitter, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA