Kylie Jenner s-a transformat într-o păpușă de plastic

Sora cea mică din clanul Jenner – Kardashian s-a transformat într-o Barbie de plastic vie, atât în realitate, cât și pentru un nou shooting foto. La doar 19 ani, Kylie nu mai arată deloc ca adolescenta de acum câțiva ani și asta datorită operațiilor estetice în exces, dar și a machiajului strident.

Kylie este păpușa de plastic Barbie în cel mai recent shooting foto.

După ce a apelat la bisturiu pentru câteva retușuri, la buze, fund, și sâni, Kylie a pozat în rolul de păpușă Barbie pentru Flaunt Magazine. S-a dezbăcat încă o dată, așa cum de altfel îi și place să pozeze, de data aceasta într-un costum de baie cu totul foarte mulat și decoltat, care i-a scos în evidență formele voluptoase.

Diferențele dintre fotografiile de acum câțiva ani și cele din cea mai recenta ședință foto sunt uimitoare.

Diva în devenire de doar 19 ani a împărtățit  fotografiile de senzație pe Instagram, motiv pentru care prietenii săi virtuali au fost extaziați. „Viața în plastic este fantastică”, a fost mesajul care a însoțit pozele, reprezentând chiar un vers din celebra melodie „Barbie Girl” lansată de Aqua în 1997. Și în spatele acestor versuri chiar se asunde un sâmbure de adevăr, căci Kylie nu este îmbrăcată în plasic doar pentru acest shooting, ea însăși fiind considerată o „păpușă de plastic”, din cauza implanturilor cu silicon la bust, posterior și a buzelor injectate cu botox.

S-a transformat în femeia fatală, la doar 19 ani.

   Foto: Instagram Kylie Jenner, Fotograf Brendan Forbes

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA