Kylie Minogue a câștigat războiul juridic cu Kylie Jenner

Kylie Minogue a câștigat războiul juridic cu Kylie Jenner pentru numele mărcii comerciale „Kylie”. Conformpresei internaționale, se pare că cererea lui Jenner din 2014, de a se folosi de numele mic pentru o marcă comercială, a fost respinsă săptămâna trecută de către Oficiul de Brevete și Mărci din Statele Unite.

kylie 2

Avocații  cântăreții de 48 de ani au susținut că starul „Keeping  Up With the Kardashian”, în vârstă de 19 de ani, este doar o personalitate de televiziune mai puțin importantă, secundară, ceea ce o face nevrednică de monopolizarea numelui „Kylie.” În același timp, reprezentanții lui Minogue au subliniat faptul că superstarul australian este „un artist de renume, activist pentru combaterea cancerului la san, cunoscută la nivel mondial cu numele de Kylie.”

Într-adevăr, câștigătoarea premiului Grammy a fost pur și simplu cunoscută sub numele de „Kylie” după lansarea albumului său de debut, auto-intitulat, în 1988. Potrivit Daily Mail, Jenner – care are mai multe afaceri, inclusiv imperiul ei de beauty, Kylie Cosmetics – a depus deja recurs.

kylie

În luna februarie 2016, Minogue a luat cu asalt Twitter-ul după ce Jenner a cerut ca numele Jylie să fie marcă înregistrată.  „Bună ….. Mă numesc KYLIE #lightyears”, a scris Minogue pentru fanii săi, citând un vers din piesa sa lansată în 2000 “Light Years”, de pe albumul cu același nume.

Victoria cântărețeli împotriva lui Jenner vine la doar câteva zile dupa ce ea și fostul logodnic, Joshua Sasse, au rupt logodna. Artista a confirmat despărțirea pe Instagram vineri, 3 februarie.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA