Kylie Minogue: „Căsătoria nu este pentru mine”

Citeste tot despre:

,

Este frumoasă, talentată și super cunoscută, dar nu are noroc în dragoste. Ultima sa relație nu a fost una cu noroc, ba mai mult, vedeta chiar a fost devastată din cauza despărții de mai tânărul său partener, actorul Joshua Sasse.

Joshua ar fi fost infidel, ceea ce a determinat-o pe frumoasa blondă să pună capăt unei relații de doi ani, chiar dacă avea planuri mari în ceea ce îl privea pe logodnicul ei. Cu doar câteva săptămâni înainte de despărțire, cântăreața vorbea cu entuziasm că dorește să ia numele logodnicului său după căsătorie. Acum este singură și jură că nu se vede măritată.

Cântăreața pop a mărturisit că a trebuit să-și recladească viața după decepția suferită în dragoste și despărțirea de anul trecut. Acum, diva susține că nu crede că se va căsători vreodată, declarând că ăsta nu este „scopul” ei.

Artista în vârstă de 49 de ani s-a despărțit de actorul de 30 de ani în februarie2017 și chiar dacă a trecut un an de atunci, încă mai are resentiment. Acum consideră fosta relație ca fiind un”experiment”. „N-am crezut niciodată că mă căsătoresc. Doar pentru că am avut statutul de logodnică pare să fi fost o experiență, una care să-mi demonstreze că niciodată nu m-am văzut ca o femeie căsătorită. Nu este ceva de care am nevoie sau ceva ce vreau. N-am avut niciodată scopul de a mă căsători.”

” În trecut m-am gândit că poate am făcut totul greșit și că ar trebui să mă căsătoresc. Poate că ar fi trebuit să fac ceea ce face toată lumea. Asta merge în cazul lor. Acum nu cred că mariajul este pentru mine”, a continuat Kylie într-un interviu pentru Red magazine. Kylie trăiește o dezamăgire și nu s-a recuperat complet după despărțire: „Fiind din nou pe cont propriu, mă întreb ce vreau cu adevărat, cum am ajuns aici, ce simt, cum voi face să trec peste. Am destulă dramă în viața mea.”

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA