L-a înșelat Celine Dion pe René Angélil cu acest dansator sexy?

Citeste tot despre:

, ,

Dacă vi se părea că Celine Dion se comportă, în ultimul timp, ca o adolescentă îndrăgostită, e posibil să nu fie doar o părere. Cântăreața de 49 de ani, văduvă din ianuarie 2016, pare a fi căzut în mrejele unuia dintre dansatorii care o însoțesc în turnee, spaniolul de 32 de ani Pepe Munoz. O diferență de vârstă de 17 ani, deci.

Același dansator cu care Celine are un număr lasciv de dans, ba chiar aproape erotic, în cadrul concertelor din turneul ei european Live tour 2017.

Și nu doar în concerte apare spaniolul lângă Celine, ci și pe la prezentările de modă din Paris, la restaurante, muzee sau, pur și simplu, la plimbări romantice pe străzile pariziene, acolo unde Celine locuiește pe parcursul verii.

Vedeta și dansatorul care a colaborat, odată, cu faimosul Cirque du Soleil, nu se cunosc de ieri, de azi, ci din perioada în care cântăreața avea show-uri la Las Vegas și era în căutarea unui dansator. Mai exact, de când trăia soțul ei, René Angélil.

Sperăm că în acei ani în care Angélil se lupta cu cancerul, relația celor doi nu evoluase în ceva mai mult decât una normală, profesională. Sperăm.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA