La 54 de ani, supermodelul Elle Macpherson are abdomenul plat. Cum reușește?

Este unul dintre acele supermodele care, chiar și după retragere, are siluetă ca de podium. Picioare lungi și tonifiate, brațe subțiri și abdomenul plat. Care e secretul lui Elle Macpherson?

Elle arată nemaipomenit la 54 de ani

Pozează și acum în costume de baie, iar silueta ei e la fel de sculptată ca atunci când defila pe podium. Cum reușește Elle Macpherson să arate atât de bine la cei 54 de ani? Ei bine, lipsa zahărului!

Elle, care e cunoscută drept ”The Body”, a mărturisit că pentru a avea abdomenul plat a fost nevoită să renunțe la zahăr. ”Zahărul dă dependență, de aceea îți e foarte greu să renunți la el. Oricum, pe mine mă interesează mai mult modul în care mă simt decât felul în care arăt. Din fericire, îngrijindu-mă din punct de vedere nutrițional a însemnat și să am o piele mai frumoasă, o siluetă mai sculptată. Sunt mai puternică, mai fericită, poftesc din ce în ce mai puțin la zahăr și am pierdut kilograme din zonele în care se slăbește cel mai greu – la nivelul abdomenului”, a mărturisit fostul supermodel.

Are silueta perfectă!

Elle recunoaște, însă, că oricând poftește la ceva dulce consumă câteva cuburi de ciocolată neagră cu 80-90 % cacao. În plus, se hidratează suficient și doarme câte 8-9 ore pe noapte, pe lângă dieta bazată în special pe plante. O dietă nu tocmai ușor de urmat…INAPOI LA PRIMA PAGINA