La 62 de ani, Iman reușește să arate mai tânără decât colega Naomi Campbell

Citeste tot despre:

, ,

A trecut mai bine de un an de când soțul ei, legenda rock David Bowie a trecut în neființă, la 69 de ani, după o luptă cu cancerul. Și a venit timpul ca văduva lui, Iman, fost supermodel ajuns acum la 62 de ani, să învețe să zâmbească din nou.

Naomi, 47 de ani, și Iman, 62 de ani

Ieri, așadar, Iman a fost în centrul atenției la un eveniment monden care a avut loc la New York, și unde aceasta a fost primită cu mare afecțiune de colega ei mai tânără din lumea modellingului, Naomi Campbell (47).

Cele două dive de abanos s-au îmbrățișat prietenește la sosire, în cadrul evenimentul Fashion 4 Development First Ladies Luncheon, ocazie cu care am putut observa cât de insesizabilă este diferența de vârstă de 15 ani dintre cele două doamne.

Cele două sunt foarte bune prietene
Iman a rămas văduvă în ianuarie 2016

Dacă Naomi a purtat o rochie midi de un albsatru electric, Iman a ales o ținută alcătuită dintr-un taior roz, bluză albastră și pantaloni burgundi.

Iman s-a căsătorit cu rockerul David Bowie în 1992 și cei doi au rezistat împreună până în ianuarie 2016, când acesta a decedat. Cei doi au împreună o fiică de 17 ani, Alexandria Zahra Jones.

Foto: splash newsINAPOI LA PRIMA PAGINA