La mulţi ani, Mihaela Rădulescu! O divă fără inhibiţii, la 49 de ani FOTO

Nu că ar fi avut vreodată! Dar parcă astăzi, de ziua ei, când toate îi merg din plin şi se bucură de armonia din viaţa ei, are un motiv în plus s-o şi arate.

Mihaela Rădulescu mai are doar un an până la schimbarea prefixului, dar timpul este tot blând cu ea. Desigur, nimic n-a fost lăsat la voia întâmplării şi, perfecţionistă cum o ştim, ca o adevărată Leoaică, lucrează din greu pentru ca fizicul ei, dar şi starea de spirit să sfideze anii ce trec peste ea.

Din fericire, şi viaţa a fost destul de blândă cu ea, scoţându-i în cale oameni frumoşi şi interesanţi, care au inclus-o în poveştile lor şi care au contribuit la scrierea poveştii sale. Dar poate cel mai important om care a apărut în viaţa ei este Ayan, fiul său ce creşte atât de falnic şi frumos lângă ea.

Astăzi, Mihaela Rădulescu împlineşte 49 de ani, pe care îi sărbătoreşte atât de relaxată astăzi, pe o plajă exotică, departe de tumultul vieţii mondene care a ridicat-o pe cele mai înalte culmi.

Astăzi, Mihaela Rădulescu este mai liberă ca oricând, poate chiar şi mai fericită ca oricând, dar în tot cazul recunoscătoare pentru tot.

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA