Lady Gaga a petrecut cu noul iubit la afterparty

Relația dintre artistă și agentul său, Christian Carino, continuă să stârnească curiozitatea tuturor. De când s-a zvonit că între cei doi ar fi ceva, toți sunt cu ochii pe ei. Ce-i drept, ne și dau motive să credem că între ei ar fi o poveste cu iz romantic.

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 12:  Recording artist Lady Gaga and Christian Carino (R) attend Interscope's Grammy After Party with Lady Gaga at the Peppermint Club on February 12, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Christopher Polk/Getty Images for Interscope)
Lady Gaga și Christian Carino au petrecut împreună la petrecerea de după Grammy

După apariția la Grammy, Lady Gaga a mers la o petrecere în Los Angeles alături de – ați ghicit! – nimeni altul decât agentul său, Christian Carino, despre care se zvonește că l-a fi înlocuit pe Taylor Kinney în inima artistei. Cei doi au fost văzuți stând de vorba cu alți artiști la petrecerea anuală a celor de la Interscope Records.

Îmbrăcată într-un outfit de piele al casei de modă Alexandre Vauthier Haute Couture, și accesorizată cu bijuterii Swarovski, Lady Gaga a tras toate privirile celor din jur. Cu ochii pe ea a fost și agentul ei, care n-a lăsat-o singură nicio clipă.

la plecare
Oare va dura relația lor?

Culmea e că cei doi nu s-au ferit să fie văzuți împreună, deși n-au făcut risipă nici de gesturi tandre. La plecare, însă, Christian a fost surprins de paparazzi luând-o în brațe pe iubita sa, în mașină. Să-i țină, așadar!

foto: Getty, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA