Lady Gaga a revenit la vechile obiceiuri. Abia se ținea pe picioare în seara premiilor AMA

Citeste tot despre:

, ,

Lady Gaga a fost întotdeauna o femeie extravagantă și așa s-a și lansat, putând ținute controversate, pantofi hidoși, accesorii cu ajutorul cărora ieșea în evidență, coafuri și machiaje extravagante. În ultima vreme, cântăreața a fost ceva mai rezervată în privința ținutelor alese pentru covorul roșu, dar prezența sa virtuală de la premiile muzicale AMA a fost una care i-a șocat pe fani.

Lady Gaga nu face lucrurile pe jumătate, așa că a reușit să își facă simțită prezența la show-ul de duminică seara, chiar și în mod virtual. În timp ce toată lumea pășea pe covorul roșu din Los Angeles, Gaga se pregătea pentru show-ul său din Washington DC, la mii de kilometri distanță. Așa că artista s-a fotografiat pe covorul roșu la un panou improvizat în culisele show-ului său din Washington. O mulțime de fani au fost înșelați de iluzia că Gaga era la premiile AMA, mai ales după ce cântăreața și-a pus fotografii pe contul de Instagram cu panoul evenimentului în spate. Și mai tare însă i-au uimit filmulețele sale de pe Insta Stories în care defila într-o pereche de pantofi cu toc imens, din cauza cărora abia se ținea pe picioare.

Pe lângă asta, a fost extrem de sexy într-o rochie neagră, foarte mulată și scurtă. Ținuta a fost cu atât mai atrăgătoare cu cât a lăsat la vedere sânii într-un decolteu generos, dar și spatele acoperit doar de câteva bretele. Dacă ținuta i-a venit ca turnată, fanii au rămas cu gura căscată când au văzut ce încălțăminte a purtat artista lor favorită. Diva de 31 de ani parcă s-a întors în trecut cu acești pantofi hidoși, model pe care îl purta la debutul său în lumea muzicii.

S-a chinuit să-și mențină echilibrul pe pantofii cu toc imens, care depășeau 20 de cm în înălțime, model care nu a avantajat-o, făcându-i picioarele să pară mai scurte.

  

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA