Lady Gaga își dă mesaje cu fostul. Ce părere are actualul ei iubit?

Câți dintre noi n-am sperat la o împăcare între frumușelul Taylor Kinney și Lady Gaga, dar am fost surprinși să aflăm că artista și-a refăcut viața alături de alt bărbat? Ei bine, pentru toți acei dezamăgiți, aflați că Taylor și Lady Gaga sunt în continuare apropiați.

Au fost împreună cinci ani

Potrivit UsWeekly, cei doi foști păstrează o legătură strânsă, chiar dacă artista are acum o relație amoroasă cu agentul ei, Christiano Carino. ”Gaga și Taylor Kinney sunt încă foarte apropiați, însă sunt doar prieteni”, precizează un apropiat de-al cântăreței.

Așadar, între Gaga și Taylor nu sunt șanse de împăcare, însă iubirea lor n-a fost dată uitării. ”Gaga și Taylor vorbesc și-și dau mesaje în fiecare zi, și se întâlnesc de fiecare dată când sunt în același oraș, însă nu se întâmplă nimic romantic între ei”, lămurește un apropiat relația dintre cei doi foști.

Lady Gaga și actualul iubit, Carino

Suntem curioși, așadar, ce părere are Carino, actualul iubit al artistei, despre faptul că Lady Gaga și fostul ei vorbesc la telefon zi de zi, ba chiar se și văd atunci când se intersectează peste mări și țări. Cert e că un apropiat de-al agentului a povestit că artista și iubitul ei au de gând să facă pasul cel mare în relația lor. ”Au vorbit despre o nuntă în 2017. Lui Carino nu-i rămâne decât să-i cumpere inelul și să pună întrebarea cea mare!”, a declarat respectivul apropiat.

Până iese la iveală și această parte din povestea trio-ului, să ne amintim că Taylor a fost văzut pe 25 august la concertul artistei, din Chicago. Să mai spună cineva că Taylor nu-și susține fosta iubită…

Lady gaga și Christian Carino sunt împreună de la începutul acestui an

Lady Gaga și Taylor Kinney au rupt logodna în iulie 2016, după cinci ani de relație. Pe atunci, cei doi spuneau că se despart, nu din cauza lipsei de iubire, ci din cauza programelor mult prea încărcate și faptului că nu apucau să se vadă atât de des precum ar fi vrut.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA