Lady Gaga și-a făcut un nou tatuaj, identic cu cel al victimelor abuzurilor sexuale!

De când a lansat balada scrisă pentru documentarul “The Hunting Ground” – care arată cât de îngrijorătoare este situația în campusurile facultăților, unde violurile sunt îngrijorător de frecvente – Gaga este pornită să militeze fervent pentru oprirea abuzurilor sexuale. Mai ales când și ea a fost victima unei astfel de agresiuni…

Un tatuaj simbolic, purtat de Gaga și supraviețuitorii abuzurilor sexuale, care i-au fost alături pe scenă.

Lady Gaga și artistul tatuator
Lady Gaga și artistul tatuator

După interpretarea din cadrul galei Oscarurilor, când a cântat balada “Til It Happens to You”, emoționând cu povestea versurilor, dar mai ales cu suita de tineri supraviețuitori ai abuzurilor sexuale, cântăreața de 29 de ani atrage din nou atenția: și-a făcut un nou tatuaj. Unul simbolic și dedicat celor care au reușit să conștientizeze și să învingă trauma abuzurilor sexuale.

Special la acest tatuaj este că a fost ales să fie tatuat și de acești supraviețuitori ai abuzurilor, care i-au fost alături pe scenă. Vorbim de 50 de persoane cu care blonda a petrecut la repetiții zeci de ore. “A petrecut mult timp cu ei și au legat o relație unică, profundă. Mulți dintre supraviețuitori mi-au povestit că discuțiile lor și povestea ei de viață au avut rol vindecător și le-au schimbat viața”, mărturisește Amy Ziering, producător al documentarului “The Hunting Ground”, pentru People.com.

Supraviețuitorii s-au tatuat la fel
Supraviețuitorii s-au tatuat la fel

“Onorat să tatuez un simbol al Unității pe ladygaga. O imagine a solidarității pentru supraviețuitorii atacurilor sexuale”

Gaga a dezvăluit că și-a tatuat un simbol identic cu cel tatuat pe tinerii abuzați și a dezvăluit tot procesul și toată povestea pe Instagram și pe Snapchat. “La repetițiile pentru Oscaruri, eu și supraviețuitorii am făcut un pact”, referindu-se la tatuajul lor special. El a fost realizat pentru vedetă de către David Allen, la Pioneer Tattoo în Chicago, care-a și publicat pe rețelele de socializare pozele cu Gaga și mesajul: “Onorat să tatuez un simbol al Unității pe ladygaga. O imagine a solidarității pentru supraviețuitorii atacurilor sexuale”.

Simbolul unității
Simbolul unității

Abuzul sexual este un subiect sensibil pentru vedeta care a recunoscut că a fost violată pe când avea 19 ani. Abia recent, a făcut din asta un motiv pentru a schimba dramatica situație din rândul tinerilor abuzați sexual în campusuri.INAPOI LA PRIMA PAGINA