Laura Cosoi lansează o nouă carte

Citeste tot despre:

,

Laura Cosoi este pe val! Ea va lansa în curând a doua sa carte, iar, dacă prima a fost despre bucătărie, un subiect în care excelează, a doua carte va fi de beauty.

Laura la lansarei primei cărți, "Rămâi la masă?"
Laura la lansarei primei cărți, „Rămâi la masă?”

Laura este Ambasadoarea unui brand cunoscut de produse pentru îngrijirea părului și a participat săptămâna aceasta la un eveniment la Atena, ocazie cu care a fost lansat un nou produs de hairstyle, „un balsam spumă care tratează părul acolo unde are nevoie, lăsându-l lejer”, a spus Cosoi.

Laura-Cosoi-03-2
La evenimentul din Atena.

Pe lângă faptul că vedeta este interesată de un stil de viață sănătos, este de asemenea  și adepta trucurilor de înfrumusețare, subiect pe care îl va dezbate pe larg în noua carte de îngrijire a părului – Cartea părului sănătos. „Este o modalitate coerentă de a prezenta provocările cărora trebuie să le facă fașă părul oricărei femei în momentul de față. Torturile la care îl supunem în numele provocărilor pe care le acceptăm. Sunt o femeie activă: filmări, evenimente, întâlniri cu miză, premiere. Așa că trebuie să îmi aranjez părul chiar și de mai multe ori pe zi”, a declarat Laura pe blogul său.

Suntem cu toții foarte curioși să aflăm care este secretul blondei pentru un păr sănătos, puternic și întotdeauna aranjat.

Foto: lauracosoi.roINAPOI LA PRIMA PAGINA