Le mai știi pe starurile din “Charmed”, din anii ’90? Cum arată ele, după 18 ani!

Unul dintre serialele de succes ale anilor ’90 a fost “Farmece”. Sau “Charmed”, cum e mai ușor de ținut minte. Debuta prin anul 1998, cu trei actrițe foarte tinere și în  vogă la momentul acela – vorbim în special de Shannen Doherty, care deja era celebră pentru rolul din alt serial al generației, “Beverly Hills 90210”, dar și de Alyssa Milano, care bifase deja câteva roluri bune în producțiile vremii. Acum au devenit vedete hollywoodiene, deloc lipsite de scandaluri și probleme…

În 1999: Alyssa Milano, Shannen Doherty  & Holly Marie Combs
În 1999: Alyssa Milano, Shannen Doherty & Holly Marie Combs

Dar câți dintre cei care au căzut pradă “farmecelor” personajelor surori, menite să lupte contra forțelor malefice, și le-au urmărit crescând și evoluând și pe covorul roșu, de-a lungul celor opt sezoane? Și unde au ajuns eroii serialului acum? Vorbim nu doar de Alyssa și Shannen, ci și de a treia “vrăjitoare”, Holly Marie Combs, ori de Rose McGowan.

Actrițele din Charmed, surori vrăjitoare în lupta contra forțelor malefice
Actrițele din Charmed, surori vrăjitoare în lupta contra forțelor malefice

Ne-am gândit să trasăm o paralelă între anii ’90-2000 și anul 2016 și să vedem cum erau vedetele din Charmed atunci, cât și cum s-au schimbat de-a lungul celor 18 ani și ce mai fac în prezent. Nouă ni se pare că s-au maturizat extrem de frumos!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA