Lecție de stil în Beijing! Brigitte Macron, într-o rochie de seară, roșie, în onoarea gazdelor

De câteva zile, Prima Doamnă a Franței și soțul ei, președintele Franței, se află într-o vizită de stat în China, pentru a întări relațiile diplomatice și pentru a discuta noi perspective econimice între cele două țări.

Brigitte și Emmanuel au fost, timp de cinci zile, într-o vizită oficială

Aseară, Brigitte și Emmanuel Macron au luat parte la ultimul eveniment oficial din cadrul acestei vizite. Cei doi au vizitat Centrul Ullens de Artă Contemporană din Beijing, în compania oficialilor chinezi.

Lady in red!

Pentru această ocazie, Prima Doamnă a Franței a purtat o rochie lungă, de seară, într-o nuanță de roșu aprins, în onoarea gazdelor, dat fiind faptul că roșu simbolizează, în China, noroc. Atent accesorizată cu bijuterii minimaliste, apariția lui Brigitte Macron a fost fără cusur, aseară!

Lecție de stil în Beijing!

Mai c-am spune că e la fel de stylish precum Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, despre care știm că este un style icon și că n-a dat greș, până acum, cu nicio apariție publică. Ce-i drept, Brigitte pare să se fi consultat îndeaproape cu stilistul ei pentru aceste cinci zile petrecute în Beijing, căci toate cele cinci outfituri au fost de nota 10. Nu vi se pare?

Oficialii chinezi au admirat-o pe Prima Doamnă a Franței

 

Citește și 4 paltoane purtate de Brigitte Macron în timpul vizitei oficiale în Beijing. Care e cel mai stylish?INAPOI LA PRIMA PAGINA