Leo DiCaprio are probleme de sănătate grave? Iată imaginea care i-a îngrijorat pe fani!

De când a câștigat Oscarul, Leo a fost văzut rareori în public, refuzând să mai ia parte la evenimente de la Hollywood. Ba mai mult, s-a despărțit și de iubita sa, modelul Nina Agdal, cu care – speram noi – să aibă o relație de durată care să ducă la căsnicie.

Leo, zilele trecute

Ei bine, dacă vă întrebați ce mai face actorul, trebuie să precizăm că nu știm exact. Știm doar că filmul ”The Black Hand”, în care joacă, este în pre-producție, adică o să mai dureze până să fie lansat. Așadar, ce mai face acum Leo? Mai nimic! Paparazzi l-au surprins, zilele trecute, pe străzile aglomerate ale New Yorkului, mergând de unul singur și ascultând muzică.

Asta nu e chiar ieșit din comun pentru el. Ceea ce a atras atenția, însă, a fost faptul că acesta prezenta o umflătură la nivelul pieptului, despre care fanii internauți spun că ar fi un monitor cardiac. Așadar, să aibă actorul probleme de sănătate?

Nu știm nici acest lucru, însă sunt voci care spun că, de fapt, acela ar fi un device pentru sportivi, menit să monitorizeze ritmul cardiac. Rămâne de văzut, așadar, câtă vreme va mai purta Leo acel monitor și dacă e vorba de o problemă de sănătate sau un control de rutină.

foto: UniladINAPOI LA PRIMA PAGINA