”Leo DiCaprio merită un Oscar!” Ce actriță celebră spune asta?

Interpretarea lui ”Hugh Glass” în pelicula „The Revenant” i-a adus lui Leonardo DiCaprio, până acum, un Glob de Aur pentru cel mai bun actor, o nominalizare la premiile BAFTA, dar și una la Oscar. A cincea la număr la categoria ”cel mai bun actor”. Iar mulți spun că aceasta îi va aduce și trofeul mult visat.

Roluri memorabile ale lui Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio

Cea mai vehementă părere în acest sens îi aparține lui Kate Winslet, actrița alături de care Leo a jucat într-unul dintre cele mai iubite filme de până acum, ”Titanic”.

Cei doi sunt prieteni de multă vreme, iar Kate este o susținătoare activă de-a lui Leo. Actrița de 40 de ani a mărturisit într-un interviu pentru BBC că este convinsă că prietenul ei va lua anul acesta un premiu Oscar: ”Cred că el va fi câștigătorul. (…) În plus, cred că toată lumea își dorește asta pentru el. Ar fi minunat dacă s-ar întâmpla asta.”

Kate Winslet
Kate Winslet

Admirația este reciprocă, întrucât și Leo a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Kate. ”Este actrița mea preferată din această industrie”, a declarat Leonardo pentru Entertainment Tonight.

Cea de-a 88 a ediție a premiilor Oscar va avea loc în noaptea de 28 spre 29 febaruarie.INAPOI LA PRIMA PAGINA