Leo DiCaprio se iubește cu fosta lui Adam Levine! Și respectă tiparul lui de femeie…

Cu câte femei nu s-a mai cuplat DiCaprio? Printre biciclete, promenade europene și aventuri exotice, l-am găsit întotdeauna pe starul de 41 de ani cu șapca trasă pe ochi și mereu la brațul ei: blondina angelică, cu trup perfect și cu contracte nenumărate de modeling, care are jumătate vârsta lui.

nina agdal

În acest tipar au intrat și au ieșit curând multe frumuseți de pe podiumurile Victoria’s Secret ori de pe copertele revistelor, dar acum, un nume ne atrage atenția. Nina Agdal, modelul de 24 de ani pe care-l știm de când era iubita oficială a cântărețului Adam Levine – alt „obsedat“ de modelele blonde și tinere. Dar pe-atunci, în 2013, solistul Maroon 5 era încă îndrăgostit de fosta lui, Behati Prinsloo (da, actuala nevastă!)… așa că Nina a fost părăsită după câteva luni printr-un SMS dat de Adam, în care o anunța că se va căsători cu… Behati (cu care se împăcase).

nina agdal2

Un gest foarte urât, dar este genul de atitudine cu care multe fete celebre doar pe catwalk sau cât mai dezbrăcate pe coperte sunt întâmpinate de starurile hollywoodiene, mai ales când se lasă atât de ușor cucerite. Și despre DiCaprio s-a tot vorbit că schimbă iubitele ca pe șosete…

Adam Levine a pozat "însărcinat", alături de soția sa, gravidă cu primul lor copil.
Adam Levine a pozat „însărcinat”, alături de soția sa, gravidă cu primul lor copil.

În fine, despre cuplarea lui DiCaprio cu Nina se vorbește în contextul în care cei doi deja au mers în câteva excursii împreună – în Montauk, New York, cât și în Bahamas, în iunie. Dar nimic oficial sau serios, desigur. “E foarte casual”, spune un prieten al actorului. Cum a fost ;I cu Chelsey Weimar, Ela Kawalec, Kelly Rohrbach, Toni Garrn ori Anne Vyalitsyna.

leonardo dicaprio

 INAPOI LA PRIMA PAGINA