Leo DiCaprio și Nina Agdal, împlicați într-un accident rutier

Sâmbătă, Leo DiCaprio era așteptat să găzduiască o strângere de fonduri planificată de Hillary Clinton, în Los Angeles. Din păcate, actorul hollywoodian n-a mai ajuns, Justin Timberlake și Jessica Biel fiind nevoiți să preia frâiele evenimentului, în ultima clipă.

Exclusive... 52142726 Actor Leonardo DiCaprio was spotted out riding a citi bike in New York City, New York on August 6, 2016.  He wore a baseball cap, white shirt, and black shorts while he was out. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Leonardo DiCaprio și Nina Agdal au fost implicați într-un accident rutier minor

Motivul dispariției lui Leo? Un accident rutier, minor ce-i drept, în care a fost implicat cu câteva ore înainte de eveniment. Potrivit New York Post, actorul de 41 de ani era însoțit de iubita sa, modelul Nina Agdal, la momentul accidentului. Din fericire, nici Leo și nici iubita sa nu au fost răniți în acest accident, deși șoferița din celălalt autoturism a acuzat câteva dureri, după producerea accidentului.

Un martor a povestit că Range Rover-ul actorului a fost lovit de un Mini Cooper, în timp ce actorul se îndrepta spre Hamptons, acolo unde urma să aibă loc evenimentul caritabil. Cât despre reacția actorului, se pare că acesta a fost extrem de calm și i-a acordat ajutorul și femeii respective. ”Leo a fost foarte drăguț. I-a oferit imediat ajutorul și a dus-o într-un loc ferit să se liniștească”, a precizat un martor de la fața locului.

foto: heptaINAPOI LA PRIMA PAGINA