Leonardo Di Caprio arată iar sexy

Citeste tot despre:

, , ,

În ultimul timp, se camuflase în spatele bărbii stufoase și a părului ciufulit și nespălat, iar noi aproape că am uitat că actorul a fost, odată, chipeș. Până zilele trecute, când starul de 40 de ani a scăpat de surplusul de păr și ne-a arătat, din nou, de ce este considerat unul dintre cei mai sexy burlaci de la Hollywood.

Leonardo DiCaprio, cu look-ul adoptat până zilele trecute

Leo a participat, în calitatea lui de activist celebru, la o reuniune organizată de peste 400 de instituţii şi 2.000 de persoane private, care sprijină renunţarea la combustibilii fosili: petrol, cărbune şi gaze naturale.

„Încălzirea globală afectează sever sănătatea planetei noastre şi a tuturor locuitorilor ei”, a spus DiCaprio, anunţând în mod public, marţea trecută, că va renunţa la utilizarea combustibililor fosili, atât în nume propriu, cât şi în numele Fundaţiei Leonardo DiCaprio, care sprijină diverse proiecte de conservare a naturii pe plan mondial.

Noi ne bucurăm că Leo este un exemplu, fiind atât de dedicat mediului înconjurător. Sperăm ca schimbarea lui fizică să fie și ea un exemplu pentru toți bărboșii frumoși din lume…

Foto: Getty Images

Leonardo Di Caprio a renunțat la barbă
Leo, la o conferință pe probleme de mediu


INAPOI LA PRIMA PAGINA