Leonardo DiCaprio a dat mașina de lux pe o bicicletă

După ce a rămas fără iubită, Leonardo DiCaprio s-a retras în alte plăceri ale vieții. Modelul Nina Agdal și actorul au pus capăt unei relații de un an, acum mai bine de trei luni și de atunci Leonardo n-a mai fost văzut în compania vreunei femei. Este singurel și își împarte timpul între actorie,  munca sa ca și mesager al ONU în ceea ce privește clima și încălzirea globală, salvarea animalelor pe cale de dispariție și plimbările prin parc cu bicicleta.

S-a luptat cu ursul în „The Revenant” și așa a reușit să câștige un premiu Oscar. Deși niciodată nu a fost un bărbat cu mușchi sau pătrățele pe abdoment, Leonardo nu se dă în lături de la o tură cu bicicleta. Are reputație de leneș chiar și în pat și asta au spus-o mai multe iubite de-ale actorului, acesta fiind și motivul pentru care nu au putut rămâne lângă un bărbat care aștepta să i se facă pe plac. DiCaprio a dat mașina pe bicicletă. Poate că recenta despărțire de una dintre cele mai frumoase modele, Nina, l-a pus pe gânduri pe star, care pare să ia atitudine în ceea ce privește fizicul său.

Alături de Nina, înainte de a se despărți.

DiCaprio, 42 de ani, a părut destul de lipsit de griji și, în același timp, plictisit, în timp ce pedala prinNew York. Îmbrăcat casual, cu o pereche de pantaloni bleumarin, un tricou polo, încălțări albe și cu o șapcă purtată șmecherește, așa și-a îneput Leo ora de mișcare. Pe o bicicletă albastră, nepăsarea sa a fost și mai mare, fiind surpins cu o scobitoare între buze și ochelarii de soare la ochi. Destul de bizară alegerea actorului care a devenit celebru în Titanic, care până acum era surprins doar în mașină, de multe ori alături de vreo femeie frumoasă.

Foto: Arhiva OK!, Hepta

 

 INAPOI LA PRIMA PAGINA