Leonardo DiCaprio, în tandrețuri cu noua iubită, Camila Morrone

Citeste tot despre:

,

Formează un cuplu de foarte puțină vreme, dar au fost discreți în ceea ce privește relația lor. Cu toate acestea, au fost surprinși de paparazzi de mai multe ori împreună.

Cunoscut pentru relațiile sale cu cele mai sexy modele, iată că Leo a făcut o nouă cucerire, iar noua sa parteneră este fiica vitregă a unui mare actor de la Hollywood. Considerat unul dintre cei mai eligibili burlaci din Cetatea Filmului, DiCaprio a fost surprins în tandrețuri cu frumoasa Camila Morrone, la festivalul Coachella. Fotomodel faimos, Camila este fiica actriței Lucila Solá, partenera de viață a lui Al Pacino.

DiCaprio nu a rezistat prea tare să stea departe de frumoasa Camilla, cei doi fiind fotografiați foarte apropiați și mâncând dintr-o felie de pizza. Starul de 43 de ani și iubita sa de 20 de ani au apărut îmbrățișați și aproape că s-au sărutat la o petrecere VIP de sâmbătă seara din Indio, California. 

Au părut afectivi, stând la doar câțiva centimetri distanță unul de celălalt, distrându-se pe cinste. Îmbrăcați lejer, Leo într-un hanorac și cu gluga pe cap, iar Camilla ascunzându-se sub o șapcă albastru închis, cei doi au petrecut momente frumoase la cel mai cool festival al momentului.

Foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA