Leonardo DiCaprio s-a apucat de afaceri. În ce a investit banii?

Leonardo DiCaprio nu este doar un actor celebru și priceput, ci și un om de afaceri inspirat. Mai noi, Leo și-a orientat atenția către o ramură de business mai puțin exploatată și a decis să investească o parte din averea sa, estimată la 245 de milioane de dolari, într-o companie de fructe de mare congelate.

Știm cu toții că DiCaprio este un susținător al drepturilor omului și, în recentul său documentar, „Before the flood”, Leo abordează subiecte sensibile pentru întreaga planetă. Încălzirea globală și poluarea vor duce la probleme serioase pentru omenire, una dintre ele fiind și lipsa hranei.

Ecologistul Leo a declara într-un interviu pentru revista People: „Estimările arată că populația Pământului se va apropia de nouă miliarde de oameni până în 2050, punând o presiune foarte mare asupra resurselor noastre alimentare naturale. Fructele de mare sunt o sursă primară de proteine ​​pentru aproape un miliard de oameni, dar schimbările climatice și pescuitul excesiv exercită o presiune sporită asupra oceanelor noastre.”

Leo la filmările documentarului După potop

Și se pare că Leo nu doar vorbește, ci și acționează, acum că a investit o mică avere în compania de fructe de mare, Love The Wild. Actorul de 42 de ani are în mod clar o pasiune pentru Ocean, căci iubește la nebunie să navigheze pe apele limpezi în iahturi super luxoase alături de prietenii lui bogați. Dar asta nu înseamnă că nu este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în jurul său. A ales să investească în această afacere pentru simplul fapt că exploatează doar speciile de pești foarte răspândite, crescute în captivitate, și luptă împotriva dispariției peștilor rari din oceane.

Leonardo DiCaprio

Leonardo a adăugat: „Exploatarea oceanelor noastre a lăsat multe ecosisteme marine la un pas de colaps, fapt care dăunează capacității noastră de a folosi ceea ce este în ocean ca o sursă de hrană.” DiCaprio a spus că Love The Wild, compania pe care o susține, încurajează oamenii să ia măsuri care contează în această perioadă de criză. Starul de la Hollywood a mai cumpărat acțiuni și în trecut, la o companie care aduce ceai din Amazon și o afacere care include culturi de diamante cu carbon zero, în California.

Foto: Arhiva OK!, Captură Documentar „După potop”INAPOI LA PRIMA PAGINA