Leonardo DiCaprio s-a despărțit de iubita fotomodel, Nina Agdal

Actorul în vârstă de 42 de ani și mai tânăra sa iubită, 25 de ani, au decit să se despartă după un an de relație. Conform DailyMail,  se pare că DiCaprio și modelul de la Sports Illustrated, Nina Agdal, au pus punct relației lor cu patru zile în urmă.

Leo are un istorie în relații cu iubite super model.

„Amândoi au decis că este o idee bună să se despartă”, a declarat o sursă. „Au rămas prieteni și sunt în relații bune. Cei doi au fost împreună timp de peste un an. S-au despărțit cu câteva zile în urmă”, a completat o sursă apropiată cuplului.

Au fost surprinși împreună de câteva ori.

DiCaprio și Agdal au fost văzuți ultima oară împreună la un restaurant din West Hollywood pe 9 mai. Cei doi au fost foarte discreți în legătură cu povestea lor de iubire și nu s-au afișat împreună pe la evenimente, singurele poze împreună fiind cele surprinse de paparazzi. Cât despre declarații, nu au spus nimic despre viața lor privată.  Despărțirea vine după ce actorul din Titanic a fost surprins duminică cu mai mulți prieteni în Malibu, unde se bucura de o petrecere la o casă privată. În aceeași zi, se pare că Agdal a fost forțată să-și anuleze călătoria în Australia, unde era programată să apară la Săptămâna Modei Mercedes Benz.

Ea este frumoasa cu care Leo s-a iubit. Acum este liber să-și găsească un alt model celebru.

Cei doi au fost întotdeauna foarte discreți cu ceea ce privește relația lor și nu au fost surprinși niciodată împreună pe covorul roșu. De asemenea, au locuit în orașe diferite: în timp ce el deține o casă în Los Angeles și își petrece foarte mult timp acolo, ea trăiește în New York.

Foto: Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA