Leonardo DiCaprio s-a întors la vechea dragoste. A părăsit-o pe Lorena Rae pentru…

DiCaprio are lipici la modele și este un cuceritor. După despărțirea de Nina Agdal din luna mai, actorul își găsise o altă iubită frumoasă, tânără și, nici nu se putea altfel, model. O nemțoaică pe nume Lorena Rae, de doar 23 de ani, părea să fie centrul de interes al starului, căci cei doi erau zăriți pe atunci împreună la masă la un restaurant din New York.

DiCaprio s-a împăcat cu o fostă iubită?

Erau de puțin timp împreună, căci se cunoscuseră la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta, dar se pare că, la cât de repede a început povestea, la fel de repede s-a și terminat. Și, cum nu putea rămâne singur, Leo a fost zărit de data aceasta cu o fostă iubită, nimeni alta decât modelul de 25 de ani Toni Garrn.

Ea a fost părăsită pentru Toni Garrn.

Între ei a fost o poveste de dragoste cu năbădăi prin 2014, iar acum par să-și reamintească de acele momente frumoase. Leo nu are niciodată liniște atunci când vine vorba de legături romantice. În vârstă de 42 de ani, premiatul cu Oscar, DiCaprio, a fost surprins sâmbătă seara în timp ce ieșea dintr-un club de noapte din New York, împreună cu modelul de mână. Cei doi și-au încheiat relația în 2014, dar se pare că au rămas în relații bune sau au reînnodat recent legăturile amoroase.

Conform martorilor oculari, Leo și Toni au plecat acasă împreună, îmbracați casual, Leo cu chipul acoperit de o șapcă, iar modelul imediat în spatele său. Ciudat este faptul că actorul a sosit la club cu Lorena Rae, cea despre care se spunea că îi este iubită, și a plecat de mână cu o fostă dragoste, Toni Garrn.

Foto: Arhiva OK, YouTubeINAPOI LA PRIMA PAGINA