Leonardo DiCaprio se întoarce! Va fi noul „Sherlock Holmes al Italiei”.

Vești bune pentru fanii filmelor cu gangsteri. Am aflat care este ultimul proiect al lui Leonardo DiCaprio și, da, actorul va fi în pielea personajului principal dintr-un film despre grupări legendare de mafioți.

GettyImages-623819100

DiCaprio este pregătit să revină pe platourile de filmare în forță, după câștigarea Oscarului anul trecut cu rolul său din filmul „The Revenant”. Leo va fi protagonist în cel mai nou film despre originile mafiei în America, o adaptare după romanul cu același nume, „The Black Hand”,  semnat de Stephan Talty.

DiCaprio se va întoarce pe marile ecrane în pielea personajului Joe Petrosino, un poliţist din cadrul Departamentul de Poliţie din New York care se află pe urmele bandei de mafioţi necruţători la începutul anilor 1990. Poreclit „Sherlock Holmes al Italiei”, Petrosino a arestat și deportat zeci de criminali în timpul unor urmăriri periculoare a răufăcătorilor care răpeau oameni pentru a cere răscumpărare de la familiile lor. Această operațiune a fost numită „Mâna Neagră” și, deși Petrosino nu a fost singurul om care a urmărit grupul mafioților, el a fost de departe cel mai faimos. Din păcate,  devotamentul său pentru dreptate i-a adus în cele din urmă moartea în 1909.

GettyImages-512947534

Câștigătorul premiului Academiei Americane pentru Cel mai bun actor principal va fi și producător în acest lungmetraj,  alături de Paramount Pictures. Totuși, acesta nu este singurul proiect al actorului. În luna decembrie a anului trecut, Leo a confirmat că lucrează la o nouă peliculă cu Martin Scorsese,  „The Devil in the White City”.

Se pare că starul mai are câțiva ași în mânecă, chiar și după câștigarea celui mai important trofeu din lumea filmului.  Anul trecut a lansat filmului său documentar, „Before the Flood”, pentru care a călătorit în toată lumea și a vorbi cu lideri politici și religioși, oameni de știință și persoane afectate de schimbările climatice, în încercarea de a atrage atenția asupra acestor probleme.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA