Leonardo DiCaprio și-a renegat fratele

În timp ce câştigătorul Oscarului se scal­dă în bani, fratele său, Adam Ferrar (45), se afundă într-o mlaştină asezonată cu droguri şi violenţă. Deşi el a fost cel care l-a încurajat pe Leo să înceapă o carieră de actor, Adam trăieşte de pe-o zi pe alta, câşti­gându-şi existenţa ca scenograf pentru câteva show-uri TV de mâna a doua.

leonardo dicaprio
Leo și-a renegat fratele

Într-un inter­viu acordat la finalul lui 2016 publicaţiei Daily Mail, Ferrar se confesa, blamându-şi fratele alături de care petrecuse atâtea nopţi de des­frâu. „Am fost, cândva, extrem de apropiaţi. Îl iubeam şi îl iubesc în continuare, dar nu am mai vorbit de doi ani. S-a schimbat enorm. Ultima dată când ne-am văzut a fost la ziua lui, la care m-a invitat un amic, nicidecum el. Dar s-a bucurat să mă vadă. Am încercat să îl contactez, dar mesajele mele pe telefon au ră­mas fără răspuns. Are o întreagă armată în ju­rul lui, este imposibil de penetrat în cercul lui restrâns“. Şi, cumva, Leo are şi el motivele lui. Apropiaţii spun că vedeta din „The Revenant“ s-a dezis de Adam când acesta nu a putut să renunţe la dependenţa de droguri. Însă fratele vitreg se jură că a renunţat şi acum e alt om. De altfel, tot Leo e cel care l-a „ajutat“, căci petrecerile scăldate în droguri, alcool şi mo­dele Victoria’s Secret nu îi sunt străine.

UNITED STATES - FEBRUARY 10: Actor Adam Farrar attend party for the movie "Pups" held at Serena. (Photo by Richard Corkery/NY Daily News Archive via Getty Images)
Urmările trecutului. Actorul a preferat să îl elimine din viaţa lui pe fratele viciat pentru a nu-şi leza imaginea.

Deşi au crescut împreună, nu au nicio legătură de sânge: tatăl lui Leo, George, s-a despărţit de mama lui de origine germană, Irmelin şi şi-a întemeiat o nouă familie alături de mama lui Adam, Peggy. Chiar şi aşa, acesta susţine că legătura dintre ei era chiar mai puternică decât dacă le-ar fi curs acelaşi sânge prin vene. Copilul Leo îşi îm­părţea timpul liber între căminul tatălui său şi cel al lui Irmelin, care se mutase la câ­teva străzi. „Era rebel de mic, a încercat de multe ori să fugă de acasă în copilărie. Ple­ca cu o valiză pe Hollywood Boulevard. Eu strigam după el, dar mama lui îmi zicea să îl las. Se întorcea apoi şi regreta“, a adăugat Adam. Deşi i-a promis lui Leo că nu va vorbi niciodată, se pare că acesta a făcut-o pentru bani, traversând cea mai sumbră perioadă a vieţii lui. Şi cum să nu îl înţelegem pe Leo, cel care doreşte să păstreze imaginea sa imaculată, când aflăm că Ferrar a fost ares­tat în anul 2000 pentru tentativă de omor, iar la începutul lui 2016 pentru furt. „Am fost arestat de şase ori, pentru că ajunsesem să fur din magazine sau să fiu violent pentru a obţine bani de droguri. Eu cu Leo nu am avut niciodată nicio ceartă, dar cei din jurul lui m-au gonit ca să nu îi pătez imaginea. El e vedetă pe plan mondial şi eu un dependent de droguri. Am fost gonit, efectiv, din lumea lui“. Să fie, oare, o strategie de-a fratelui vi­treg de a se pune pe picioare printr-un şantaj ieftin sau doar o răzbunare pe trecut?

Alții ca ei

 Madonna

Pe lângă problemele pe care le are cu fiul său, Rocco, aceasta mai are două oi negre în familie. Fratele său, Anthony, locuieşte pe străzi din 2011. Nici fratele Martin Ciccone nu are un trai mai bun, fiind arestat de câteva ori pentru tâlhărie.

Mariah Carey

Alison Carey (55), prostituată de „profesie“, a fost diagnosticată cu HIV. Şi chiar dacă declaraţiile surorii ei i-au lezat imaginea, Mariah a refuzat să-i ofere acesteia ajutor financiar.

 Jennifer Aniston

Ea e superstar la Hollywood, el e un punkist rebel. Deşi este deja mătuşă de două ori, Alex şi iubita lui, Adriane, având deja doi copii, Jen refuză orice contact cu familia fratelui său vitreg.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA