„Lesbiana“ Portia de Rossi răbufnește: „Am nevoie de un bărbat!“

Doamnelor şi domnilor, un scandal cât se poate de picant se prefigurează la Hollywood, în curtea celei mai cunoscute perechi de lesbiene: Ellen DeGeneres şi Portia de Rossi.

attends The 41st Annual People's Choice Awards at Nokia Theatre L.A. Live on January 7, 2015 in Los Angeles, California.
Ellen și soția sa, Portia, anul trecut

Un scandal care are originile în serialul cu acelaşi nume, acolo unde soţia vede­tei TV s-a cunoscut cu superbul ei co­leg, Matthew Del Negro, în vârstă de 43 de ani. Dar cel mai interesant lucru de-abia acum vine! Portia de Rossi, bisexuală declarată (după un mariaj din tinereţe cu un bărbat), s-ar fi îndrăgostit, spun sur­sele National Enquirer, de actorul care interpretează un personaj cât se poate de gay. În Scandal, aşadar, Matthew îl interpretează pe Michael, o prostitu­ată masculină care seduce un consilier de la Casa Albă. Dar destul despre serial, intriga interesantă se petrece în culise… Ei bine, Portia de Rossi şi-ar fi activat sentimentele reminiscente pentru bărbaţi şi-ar fi pe piciorul de a o părăsi pe soţia Ellen pentru seducătorul Del Negro. Un final aproape umilitor al unui mariaj de şapte ani şi un potenţial divorţ în valoare de 220 de milioane de dolari.

HOLLYWOOD, CA - APRIL 30: Actor Matthew Del Negro attends the premiere of 'Hot Pursuit' at TCL Chinese Theatre on April 30, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Barry King/Getty Images)
Matthew Del Negro, mărul discordiei

„Este sfârşitul. Ellen şi Portia s-au îndepărtat de ceva vreme. Dar ca Ellen să fie părăsită de soţia ei pentru un bărbat este cel mai mare coşmar!“, de­clară sursa publicaţiei americane. Şi n-ar fi prima dată când realizatoarea TV de 58 de ani ar păţi asta. Fosta ei iubită, actriţa Anne Heche, i-a dat papucii tot din cauza unui bărbat, după o relaţie de trei ani. Dar nu e ca şi cum Portia ar fi declarat sus şi tare că a renunţat de tot la bărbaţi. Căsătorită din 1996 până în 1999 cu producătorul de film Mel Metcalfe, acum şase ani, Portia a declarat în emisiunea lui Oprah: „Am iubit dintotdeauna bărbaţii şi încă îi iubesc“. Frumosul Del Negro pare, aşadar, lovitura de graţie dată unui mariaj care se clatină de câţiva ani buni, căci cele două aproape că duc vieţi sepa­rate. În timp ce Portia îşi petrece serile la reşedinţa cuplului din West Hollywood, Ellen este văzută în­tr-o altă locuinţă de-a sa, tot din Los Angeles. Mai mult, actriţa de 43 de ani a fost fotografiată recent fără verighetă, iar celebra ei internare la dezintoxi­care, de acum doi ani, ar fi avut legătură tot cu pro­blemele din căsnicie. „Ellen credea că ea şi Portia vor trăi fericite până la adânci bătrâneţi, iar acum, iubirea vieţii ei o părăseşte. Simte că toată lumea ei se dărâmă…“

376479 01: Actors Anne Heche and Ellen DeGeneres attend the 10th Annual GLAAD Media Awards Gala to honor Whoopi Goldberg, Melissa Etheridge and Julie Cypher April 17, 1999 in Los Angeles, CA. On August 19, 2000, the couple issued a joint statement to the New York Daily News that they have ended their 3 year relationship. (Photo by Brenda Chase/Online USA)
Și Anne Heche (stânga) a părăsit-o pentru un bărbat

Foto: guliver/getty imagesINAPOI LA PRIMA PAGINA