Liam Neeson, despre presupusa iubită celebră

Toată presa internațională a luat foc după ce Liam Neeson a declarat că-n momentul de față are o relație cu o femeie celebră, a cărei identitate n-ar vrea s-o dezvăluie, căci ”s-ar jena”.

liam neeson
Liam Neeson

De atunci, toate publicațiile au încercat să ghicească cine este această femeie. S-a speculat că starul din ”Taken” ar avea o relație cu Kristen Stewart. Sau cu Halle Berry. Sau cu Susan Surandon. O listă absurdă de nume, care a fost anulată imediat de celebrul actor, declarând simplu că toată această tevadură nu a fost decât o ”glumă”.

Actorul a decis să anuleze toate aceste zvonuri în momentul în care s-a tot insistat pe ideea că actrița Kristen Stewart este femeia cu care își împarte viața. Reprezentanții actorului au catalogat aceste zvonuri drept ”false” și ”stupide”, confirmând că totul a fost doar o farsă de actorului.

Așadar, nu știm ce să credem acum. Ori Liam s-a speriat de insistența presei de-a intra cu bocancii în viața lui personală, ori totul a fost doar o glumă, așa cum s-a scuzat el. Rămâne de văzut!INAPOI LA PRIMA PAGINA