Liam Neeson, relație amoroasă cu o femeie celebră!

Citeste tot despre:

,

Lucrurile par să se îndrepte în viața celebrului actor, după tragicul deces al soției sale Natasha Richardson, din 2009. Actorul din pelicula ”Taken” a dezvăluit într-un interviu recent că are o relație amoroasă cu o femeie celebră.

liam neeson

Ieri, Liam Neeson a acordat un interviu exclusiv pentru ”Irish Independent” în care a recunoscut că încearcă să-și refacă viața amoroasă. Acesta a mărturisit că are o relație de iubire în prezent, însă a insitat că nu poate să dezvăluie încă identitatea ei căci e vorba de o femeie cunoscută. ”Aș face-o să se simtă stânjenită dacă i-aș da numele, este foarte cunoscută”, a precizat enigmaticul actor.

Totuși, Liam a dezvăluit că relația cu femeia în cauză este una serioasă și că au planuri pentru ziua îndrăgostiților.

Întrebat fiind despre fosta lui soție, Liam a recunoscut că este în continuare un subiect sensibil și că-l doare nespus trecerea ei în neființă. Amintim că Natasha a murit în urma unui accident la ski, în martie 2009. Liam și Natasha sunt părinții a doi băieți, respectiv Michael (20) și Daniel (19).

liam si natasha
Liam și Natasha, femeia cu care a fost căsătorit 14 ani

Actorul a avut anterior o relație amoroasă și cu Freya Johnston, care a durat doi ani. Cei doi s-au despărțit în 2012, actorul motivând că nu era pregătit pentru o relație serioasă.INAPOI LA PRIMA PAGINA