Liam Neeson, vizibil îmbătrânit la lansarea propriului film. Noul look nu îl ajută!

Anul trecut, în luna septembrie, declara în timpul unui interviu din cadrul Festivalul de Film de la Toronto că e ceva ce nu va mai face niciodată de acum încolo în ceea ce-i privește activitatea cinematografică.

Atunci actorul, un colos la Hollywood, mărturisea că nu mai are de gând să joace în vreun film de acțiune pentru că simte că i-a trecut timpul, mai ales că are 65 de ani și nu ar mai fi credibil: ”Încă îmi fac oferte colosale să fac tot felul de filme. Iar eu le spun, <<Băieți, am deja șaizeci și cinci de ani>>”.

Actorul în vârstă de 65 de ani a rămas singur după decesul soției sale din 2009, care a pierit într-un tragic accident de schi în Quebec, și are doi copii care îi calcă pe urme în indutria filmului, Micheál Neeson (22) și Daniel Neeson (21). Deși mai mereu energic și super cunoscut pentru rolurile sale în filmele de acțiune, cea mai recentă apariție a lui, la premiera „The Commuter” din New York a fost una ciudată. Liam, un bărbat șarmant chiar și la peste 60 de ani, a arătat obosit, palid și vizibil îmbătrânit. A fost foarte elegant într-un costum închis la culoare și cu o maletă negră, însă înfățișarea a fost diferită față de fața luminoasă cu care și-a obișnuit fanii. Ce-i drept, noul look, cu părul ușor nearanjat și cu barba încărunțită, vizibil crescută, nu l-a avantajat.

În ciuda aspectului fizic, Liam are un succes real în carieră, iar fanii așteaptă nerăbdători următoarele filme de acțiune în care joacă. Ieri a fost prezent la lansarea celei mai noi pelicule, The Commuter”, care, conform spuselor sale, s-ar putea să fie printre ultimele producții în care actorul joacă în rolul justițiarului. La momentul declarației sale probabil că încheiase filmările pentru „The Commuter”, iar actorul are încă două filme noi în care joacă, pelicule aflate în post-producție și care se vor lansa anul acesta – Hard Powder în care are rolul principal și Widows.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA