Liam și Miley Cyrus, la un pas de despărțire din cauza contractului prenupțial. Când vor să se căsătorească?

Nimic ieșit din comun ca celebritățile de la Hollywood să-ncheie un contract prenupțial înainte de a se căsători. E, într-adevăr, mai puțin romantic, însă așa se asigură fiecare parte că nu iese ”șifonată” în cazul unei despărțiri. Ei bine, Liam Hemsworth nu pare să privească așa lucrurile, de aici și marea ceartă dintre el și iubita sa.

Potrivit unei surse citate de revista ”OK! Australia, între cei doi a izbucnit un scandal în urma propunerii lui Miley de a semna Liam contractul prenupțial, înainte de a se căsători. Actorul s-ar fi simțit ofensat de propunerea partenerei sale de viață și ar fi ajuns la țipete și urlete. Nici de partea cealaltă n-a fost mai mult înțelegere, Miley izbucnind în lacrimi și fiind supărată de refuzul viitorului ei soț de a semna respectivele acte.

”Au pornit o ceartă înfernală. Țipau și plângeau, Liam simțindu-se complet ofensat de actele înaintate de viitoarea lui soție. (…) Miley le-a spus prietenilor ei că Liam era furios. Ei niciodată nu țipă unul la celălalt, dar de data asta urlau amândoi și plângeau”, a povestit respectiva sursă, menționând și că artista a fost la un pas de a pune punct relației cu celebrul actor.

Ei bine, public, cei doi n-au declarat nimic cu privire la această ceartă. Ba, pozează pe rețelele de socializare ca un cuplu fericit, care își vede de ale sale și care s-ar putea ca luna aceasta să ajungă la altar.

Ne amintim că s-a zvonit acum câteva săptămâni că Miley și Liam și-au dorit o ceremonie spontană, care să aibă loc luna aceasta, în Las Vegas. Rămâne de văzut, așadar, dacă se vo concretiza această idee sau dacă nesemnarea contractului prenupțial va amâna pe termen nedefinit uniunea celor doi.INAPOI LA PRIMA PAGINA