Lindsey Vonn, furioasă după ce au apărut poze nud cu ea și cu Tiger Woods

Cei doi foști iubiți sunt cele mai recente victime ale hackingului. Câteva fotografii în care Tiger Woods și Lindsey Vonn sunt fotografiați goi au apărut în mediul online, stârnind reacții furioase din partea celor doi.

În mediul online au apărut fotografii nud cu Tiger Woods și Lindsey Vonn

Lindsey Vonn a fost prima care a comentat faptul regretabil, amenințând că-i va în judecată și că va merge până în pânzele albe pentru a i se face dreptate, dat fiind faptul că aceste imagini, apărute online, îi lezează imaginea. ”Este scandalos și e o dovadă de încălcare a vieții private a oricăruia, dat fiind faptul că i se fură și publică fotografii intime. Lindsey va face lua toate măsurile legale pentru a-și proteja drepturile și interesele”, a declarat un reprezentant al schioarei pentru UsWeekly.

Ba mai mult de atât, Lindsey spune că orice site va publica imagini cu ea și cu fostul ei iubit, jucătorul de golf Tiger Woods, va fi acționat în instanță. ”Crede că indivizii responsabili, dar și site-urile care încurajează acest comportament detestabil, ar trebui pedepsiți după litera legii”, mai precizează avocatul sportivei.

Tiger Woods, Lindsey Vonn, în 2013, pe când formau un cuplu

Tmz a informat că fotografiile intime au fost surprinse în urmă cu câțiva ani, pe când cei doi formau un cuplu. Amintim că Tiger Woods și Lindsey Vonn au apărut în public, pentru prima oară, în 2012, și s-au despărțit în mai 2015.

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA