Reacția lui Lionel Richie când a aflat că fiica sa de 19 ani se iubește cu Scott Disick: „Îți bați joc de mine?”

Citeste tot despre:

, ,

Fiica cea mică a legendarului Lionel Richie se iubește de ceva vreme cu unul dintre cei mai cunoscuți burlaci, fostul partener de viață al lui Kourtney Kardashian și tatăl a trei copii, Scott Disick. Deși el are 34 de ani și ea este o tânără pasionată de modeling de doar 19 ani, iubirea lor pare să fi trecut cu brio de bariera de vârstă, căci cei doi au fost surprinși frecvent de paparazzi în ipostaze romantice, cea mai recentă apariție fiind într-o vacanță exotică.

Lionel Richie, revoltat de noua relație a fiicei sale.

Despre actualul său iubit se știe că este un crai căruia îi plac prospăturile, ba chiar a fost împreună cu o altă tânără zvăpăiată, Bella Thorne, și ea în vârstă de 19 ani. De asemenea, Sofia Richie a avut și ea un iubit mult mai celebru, nimeni altul decât Justin Bieber, unul mai apropiat de vârstă cu ea.

Scott Disick și Sofia Richiese distrează în vacanță în Miami.

Așa că a trecut de la cântărețul Bieber la playboy-ul Scot, iar tatăl său a fost șocat de această decizie. Lionel Richie a recunoscut că această relație a mezinei familiei îl face să fie „speriat de moarte” și nu înțelege cum fiica sa în vârstă de 19 ani a ajuns să fie iubita unui bărbat cu 15 ani mai mare, care, pe deasupra, mai are și trei copii.

Legendarul muzician în vârstă de 68 de ani a declarat că este „în stare de  șoc” în privința alegerii fiicei sale, care a decis să fie iubita unui om despre care se știe că este „dependent de sex”. Lionel a declarat pentru US Weekly: „Mă tem de moarte, îți bați joc de mine? Am fost în stare de șoc ?! Eu sunt tatăl ei!”

O fotografie tată-fiică.

Sofia și Scott s-au afișat pentru prima dată în public la sfârșitul lunii septembrie, deși cei doi au mai fost văzuți împreună prin luna mai. Toată lumea a fost șocată când i-a văzut de mână sau sărutându-se, iar tatăl blondei a fost pus în cea mai incomodă situație, trebuind să vadă imaginile cu ea și cu Scott în ipostaze indecente, în paginile ziarelor.

Sofia și Scott, la o plimbare prin oraș.

Și nu doar asta, dar noul iubit al fiicei sale, pe lângă faptul că are o reputație proastă, mai are și trei copii cu Kourthey Kardashian – Mason (7 ani), Penelope ( 5 ani) și Reign (2). 

Foto: Arhiva OK!, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA