Liv Tyler, mamă a treia oară!

O familie numeroasă! Ieri, frumoasa actriță din ”Stăpânul inelelor” a devenit mamă a treia oară, dându-i naștere unei fetițe sănătoase și frumoase.

attends the 21st Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 17, 2016 in Santa Monica, California.
În ianuarie a dezvăluit că e însărcinată a doua oară

Liv Tyler are un băiețel în vârstă de 11 ani, pe nume Milo, ce provine din mariajul cu Royston Langdon, și-un altul în vârstă de 16 luni cu actualul iubit, David Gardner. De ieri, însă, familia lor s-a mărit cu un membru. David și Liv au devenit părinți pentru a doua oară.

David Gardner: My beautiful babies ?? @misslivalittle Italian Vogue @mario_sorrenti Supplied by Instagram.com/face to face
Liv însărcinată cu Lula, avându-l în brațe pe Sailor

Fericita veste a fost făcută publică chiar de către cei doi părinți entuziasmați, prin intermediul conturilor de socializare. Liv le-a dat vestea fanilor internauți, dezvăluind totodată și numele primei sale fetițe. ”Bunăă! Frumoasa noastră fetiță a venit pe lume. Lula Rose Gardner este numele. Suntem atât de fericiți încât inimile noastre ar putea să explodeze de atâta iubire.”, este mesajul emoționant postat de actrița în vârstă de 39 de ani.

bebelus-liv-tyler
David și Lula, prima fetiță a cuplului

Cu ocazia anunțului, Liv a făcut publică și prima fotografie cu micuța Lula Rose Gardner. În fotografie mai apare și tatăl fetiței, care, emoționat, și-a strâns în brațe ieri prima fetiță.

Liv Tyler: So grateful ?? @davidgardner Supplied by Instagram.com/face to face
Familia aproape completă. Din fotografie lipsește micuța Lula

Amintim că David Gardner mai are un copil dintr-o altă relație. Acesta este tatăl unui băiețel pe nume Grey, în vârstă de 8 ani, ce provine din mariajul cu Davinia Taylor.

foto: Instagram / HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA