Logodnica lui Jason Statham, însărcinată pe covorul roșu de la Oscar

Rosie Huntington-Whiteley și logodnicul ei, actorul Jason Statham, au fost prezenți la petrecerea de după ceremonia de duminică seara de la Oscar, aceasta fiind prima apariție publică a modelului de când a anunțat, printr-o fotografie pe Instagram, că este însărcinată.

Rosie Huntington-Whiteley Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals

Prima lor apariție pe covorul roșu în calitate de viitori părinți a fost una năucitoare, Rosie purtând o rochie lungă argintie, foarte prețioasă, creată de Versace, o piesă vestimentară brodată în partea de sus cu fire strălucitoare, cu umerii goi și despicată pe picior. Rochia i-a venit ca turnată frumoasei blonde și i-a scos în evidență burtica de gravidă. Ca accesorii, Rosie a ales o pereche de cercei candelabru cu diamante, Nirav Modi. Deși simplă, ținuta a fost una de impact.

Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham oscar 2017

La brațul său a stat celebrul actor Jason Statham, la 4 ace, într-un costum clasic negru, accesorizat cu un papion. El și Rosie sunt împreună de 7 ani, iar anul trecut, la Globurile de Aur, modelul apărea cu inelul de logodnă pe deget. În luna februarie, ea și Jason au anunțat că vor deveni părinți, printr-o fotografie distribuită pe rețelele de socializare, însoțită de mesajul „Foarte fericită să împărtășesc cu voi vestea că eu și Jason vom deveni părinți! Cu multă dragoste, Rosie.”

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA