Logodnica lui Jason Statham, pentru prima dată în public de la nașterea fiului lor. Cum arată Rosie?

Au trecut deja două luni de când micuțul Jack  s-a născut și le-a făcut viața mult mai fericită părinților Jason Statham (50) și Rosie Huntington-Whiteley. Ieri, modelul a fost văzut pentru prima dată în public de la fericitul eveniment.

Rosie, la un eveniment public

Viața ei s-a schimbat complet în ultimele luni! Nu mai merge la repetiții a show-urilor de modă, nici nu mai defilează pe podium, căci este ocupată cu schimbarea scutecelor și îngrijirea micuțului Jack Oscar, venit pe lume în luna iunie.

Ieri, însă, și-a făcut timp pentru un eveniment de la Hollywood, apărând pentru prima dată în public de la nașterea micuțului ei. Îmbrăcată casual, în skinny jeans și cu un blazer, modelul de 30 de ani pare că și-a recăpătat silueta de dinainte de sarcină. Frumoasa Rosie a încălțat o pereche de ghete roșii, înalte, și și-a accesorizat ținuta cu o geantă geometrică, și cercei supradimensionați.

De nevăzut a fost, însă, logodnicul ei, actorul Jason Statham, despre care bănuim că a rămas să-l îngrijească pe micuțul Oscar pentru ca Rosie să aibă parte de o clipă relaxantă, în compania prietenelor ei.

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham formează un cuplu din 2010, anul trecut logodindu-se. Anul acesta, cei doi au devenit părinții unui băiețel, venit pe lume în luna iunie, pe care au decis să-l numească Jack Oscar.

foto: captură DailyMail, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA