Logodnicul lui Lady Gaga a făcut un gest extrem pentru a-i demonstra dragostea

Citeste tot despre:

, , ,

Sunt împreună doar de un an, însă pasiunea dintre ei e atât de puternică încât cei doi s-au și logodit. Mai mult de atât, Christian Carino a recurs la un gest extrem pentru a-i demonstra artistei cât de mult înseamnă pentru el.

S-au logodit de curând

Dacă credeați că lucrurile nu merg ca unse între Lady Gaga și impresarul ei, aflați că vă înșelați. Cei doi îndrăgostiți au o relație perfectă, din care nu lipsesc dovezile zilnice de dragoste. Christian a mers, de fapt, mai departe de atât și i-a oferit logodnicei sale dovada supremă asupra sentimentelor sale. Acesta și-a tatuat pe brațul stâng chipul artistei.

Potrivit unor apropiați, Carino a recurs la asemenea gest pentru a-i arăta artistei că intențiile lui sunt serioase și că, imediat ce starea ei de sănătate se va îmbunătăți, vor începe planurile de nuntă.

Amintim că-n luna noiembrie Gaga a recunoscut că e logodită cu managerul ei, Christian Carino, după ce acesta i-a cerut mâna în vară. La începutul acestui an, mai exact în februarie, au apărut primele fotografii de cuplu ale acestora.INAPOI LA PRIMA PAGINA