Lora dă cărțile pe față: cu cine se iubește artista? FOTO/VIDEO

Citeste tot despre:

, , , ,

S-a tot zvonit că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea. Iată care este adevărul.

Lora Ionut Ghenu

Lora a recunoscut, în sfârșit, faptul că are o relație cu Ionuţ Ghenu, managerul ei, același bărbat care i-a fost partener și Doiniței Oancea și despre care se spune că le-ar fi dezbinat pe cele două artiste la sfârşitul lui 2014.

Pentru a clarifica situația, Lora a vorbit deschis, la „Teo Show“ despre cum s-au întâmplat lucrurile.

„Noi am avut o poveste ca în filme, ca în telenovele. Nu-mi place să dau detalii despre viaţa mea. E iubitul meu de aproape 8 luni. Este o poveste superbă. Eram pe punctul să nu mai lucrăm împreună. Am trecut prin nişte lucruri foarte dureroase. Scopul acelui scandal a fost să ne despartă. Era cât pe ce să nu mai lucrăm împreun,ă pentru că a fost o lovitură foarte mare mediatică. Eu n-am vrut să întru în jocul asta“, i-a explicat Lora gazdei emisiunii, Teo Trandafir.

Lora Ionut Ghenu 2

„Este iubitul meu de aproape 8 luni, de când înregistram piesa «Floare la ureche». Eu respect persoanele cu acare am împărţit ani din viaţă la orice nivel. Am suferit odată cu ei şi am încercat să explic că ei nu au trăit aşa ceva, că ei nu au fost trădaţi. Eu mă uitam la televizor şi sufeream odată cu suferinţă lor. Oricum au fost alimentaţi. Eu n-am intrat în capcana asta. Respect foarte mult fostele relaţii şi nu aş putea nciodată să condamn. Dacă a fost vreodată vorba de vreo trădare, să ştiţi că nu a fost vorba de vreo trădare. Mi-aş fi dorit să am o relaţie care să fi început frumos, nu a fost aşa, din păcate, dar s-a constuit de la minus infinit. Noi nu ne dădeam seama dacă sentimentele sunt reale sau dacă e vreo demonstraţie de forţă. Nu înţelegeam ce se întâmplă. Îl rugăm să iasă să vorbească (n.r. Ionuţ Ghenu)“, a mai spus ea la „Teo Show“.

Artista a recunoscut și faptul că locuiește împreună cu iubitul ei: „Cu toată presiunea pe care am avut-o pe umeri, este incredibil că am reuşit. E prima relaţie a mea când simt că el este pentru mine. Avem aceleaşi gusturi la tot. Ne-am mutat împreună, el găteşte foarter bine. Mai mult stăm pe drumuri, decât acasă. O avem şi pe mama mea lângă noi“, a mai spus aceasta.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA